Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με επιτυχία εορτάσθηκαν τα θεοφάνεια στο Δήμο Πετρούπολης [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σύσσωμη τη νέα Δημοτική Αρχή, αλλά και με εκπροσώπους της Αστυνομικής Αρχής Πετρούπολης, τελέστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Πετρούπολης.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην Τελετή, ενώ πολλά ήταν και τα παιδιά που βούτηξαν για τον Τίμιο Σταυρό. Νικητής για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε ο 11χρονος αθλητής του ΔΑΟ Πετρούπολης, Δημήτρης Ντούλας.

Ο Δήμαρχος Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος συνεχάρη τον 11χρονο νικητή, δωρίζοντάς του ένα σταυρό, ενώ ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία! Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού & Νεολαίας Χρυσάνθη Παχίδου, μοίρασε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, ενώ υπήρχαν Χριστουγεννιάτικα γλυκά και άφθονο κρασί για όλους!

Παρόντες στην τελετή ήταν ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού και δημότης Πετρούπολης Κώστας Στρατής, ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μιχάλης Καρχιμάκης, η Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών (με το ΚΙΝΑΛ) Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λεωτσάκος.

Από τη Δημοτική Αρχή της πόλης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Χριστόπουλος, Θανάσης Σκαλιστήρας, Κατερίνα Σταματόπουλου, Νίκος Κακαβάς, Χρυσάνθη Παχίδου και Παναγιώτης Κάκαλης.

Επίσης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Δημήτρης Ταλιούρας (ΔΑΚ), Θοδωρής Λάππας (Πετρούπολη Μαζί), Μάνος Συλλιγνάκης (Πετρούπολη Νέα Αρχή), Νίκος Σακούτης (ΡΑΚ) και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Βαμβακάς, Στέλιος Χρυσικός, Εμμανουήλ Ραγκούσης, Νίκος Ταλιούρας, Γεωργία Γεωργακά, Σταυρούλα Αγγελοπούλου, Χρήστος Κυριάκος, Ευθύμιος Μπουρνάς, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, Συλλόγων κ.ά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ