Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Επιτυχία για τη 2η περιβαλλοντική δράση του Δήμου Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το σύνθημα «Ζούμε το Βουνό μας! Καθαρίζουμε & Φροντίζουμε το Ποικίλο!» ολοκληρώθηκε η 2η Δράση Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

Από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πετρούπολης (τέρμα της οδού Σουλίου), όπου ήταν το σημείο αναφοράς και εκκίνησης, θέτοντας εαυτό στην υπηρεσία της φύσης και την προστασία του Ποικίλου όρους.

Η εκδήλωση είχε διπλό συμβολισμό, καθώς η δράση πραγματοποιήθηκε σε μία περιοχή που διεκδικείται επί σειρά ετών από τη Μονή Λαμίας, επισημαίνοντας την σπουδαιότητα να προστατευθεί ο μοναδικός «Πνεύμονας» για την Πετρούπολη αλλά και την ευρύτερη Δυτική Αθήνα.

Στην Περιβαλλοντική Δράση, πέραν των εθελοντών πολιτών έδωσε σύσσωμη το παρών η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, με πρώτο τον Δήμαρχο Στέφανο Γαβριήλ Βλάχο, τους Αντιδημάρχους Φώτη Χριστόπουλο, Θανάση Σκαλιστήρα, Νίκο Κακαβά, Κατερίνα
Σταματοπούλου, Παναγιώτη Κάκαλη και Θοδωρή Λάππα, τους Εντεταλμένους Δημοτικούς
Συμβούλους Στέλιο Χρυσικό, Χρήστο Κυριάκο και Βούλα Αγγελοπούλου τους επικεφαλής των
Δημοτικών Παρατάξεων Μάνο Συλλιγνάκη (Νέα Αρχή) και Νίκο Σακούτη (ΡΑΚ), τον Δημοτικό
Σύμβουλο Γιώργο Βαμβακά, τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Δημήτρη Κοντό και τον
Πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Πετρούπολης Κώστα Παπαπάνο.

Με την ολοκλήρωση της Δράσης οι εθελοντές που συμμετείχαν έλαβαν ως αναμνηστικό ένα μπλουζάκι και μια υφασμάτινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων που περιείχε προϊόντα βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ