Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Ενθουσιασμός και χαμόγελα στον ποδηλατικό γύρο των δημοτικών παιδικών σταθμών του δήμου Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ολοκληρώθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και χαμόγελα ο Ποδηλατικός Γύρος των προνηπίων των Παιδικών Σταθμών της Πετρούπολης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό – Δρομικό Σύλλογο ‘’Οδυσσέας’’, στο πλαίσιο του Ενιαίου Παιδαγωγικού Προγράμματος «Αθλούμαι & Γυμνάζομαι, μα για τη νίκη λίγο Νοιάζομαι».

Αρχικά, οι μικροί ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επίδειξη από τους έμπειρους ποδηλάτες του Συλλόγου και να αποκομίσουν πληροφορίες για την ποδηλασία και την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Στη συνέχεια, μπήκαν στην κατάλληλα διαμορφωμένη για την ηλικία τους αγωνιστική πίστα και υπό την καθοδήγηση και ενθάρρυνση των μελών του “Οδυσσέα” εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητές τους!

Τα παιδιά επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους, παίρνοντας επαίνους και μετάλλια από τον Δήμαρχο της πόλης, Βαγγέλη Σίμο, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε την τεράστια αξία της άθλησης από μικρή ηλικία και ανανέωσε το αθλητικό ραντεβού τους στις δράσεις των Αθλοπαιδιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ