Διανομές ωφελούμενων ΤΕΒΑ του Δήμου Πετρούπολης για τον Απρίλιο του 2020

0

Από την  Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 έως και Κυριακή   12  Απριλίου  2020 και ώρα   8:30- 15:30 θα πραγματοποιηθεί διανομή στους χώρους του Α΄ ΚΑΠΗ, Β΄ΚΑΠΗ, Γ΄ΚΑΠΗ, Δ΄ΚΑΠΗ και ΩΔΕΙΟ κατά ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ του Ε.Π. «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» και αφορά τους δικαιούχους του ΚΕΑ οι οποίοι έχουν τροποποιήσει την αίτηση τους για παροχή ειδών ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ως εξής :

Οι ωφελούμενοι  του Δήμου Πετρούπολης  θα ενημερωθούν με SMS, και τηλεφώνημα (όσοι δεν έχουν κινητό τηλέφωνο) για την ημερομηνία και τον χώρο διανομής. 

Συγκεκριμένα, θα διανεμηθούν διπλές από τις συνήθεις ποσότητες ξηρών τροφίμων (ελαιόλαδο, αλεύρι, φασόλια, φακές, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, τομάτες σε κονσέρβα), 6 είδη βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, σαμπουάν, πράσινο σαπούνι, σκόνη πλυντηρίου, υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων), καθώς και βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν είναι  ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους, επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους, και την ταυτότητα τους να φορούν μάσκα και να έχουν δικό τους  στυλό υπογραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης στο τηλέφωνο 2105064076 και 2105064067

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.