Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες” στο Δήμο Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την “Ένωση Πολιτών -Καταναλωτών Πετρούπολης”, προχωρά στην “Αγορά Καταναλωτών” και στην απευθείας διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη διάθεση φτηνών και ποιοτικών προϊόντων.

Η “Αγορά Καταναλωτών” και η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στην πλατεία Αγίου Δημητρίου (στον πεζόδρομο έμπροσθεν του Βοτανικού Κήπου) από τις 9:00 έως τις 14:00, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας.

Βασική επιδίωξη αυτής της δράσης είναι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης με τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, καθώς και στην στήριξη των παραγωγών-αγροτών με την προώθηση ελληνικών προϊόντων.

Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση είναι μεταξύ άλλων:
Αλεύρι, αρτοσκευάσματα, αυγά, λάδι, ελιές, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, τραχανάς, χυλοπίτες, παξιμάδια, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, λουκάνικα, ξηροί καρποί, σταφίδες, σύκα, μέλι, κηραλοιφές, σάλτσες, αρωματικά βότανα, πατάτες, κρεμμύδια, κηπευτικά, φρούτα εποχής, λουκούμια, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, οίνος, ξύδι, τσίπουρο, λικέρ, σαλιγκάρια, προϊόντα ροδιού, σαπούνια, παραδοσιακά εδέσματα κ.α..
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την “Ένωση Πολιτών – Καταναλωτών Πετρούπολης” στο τηλέφωνο: 210-5021037.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ