Ελάτε στην παρέα μας

Περιβάλλον

Τριήμερο δράσεων ανακύκλωσης στο Άλσος Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών στις 14 Οκτωβρίου, η Ανακύκλωση Συσκευών σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, διοργανώνουν ξεχωριστές δράσεις ανακύκλωσης συσκευών, την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στο Άλσος Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη».

Με το μήνυμα «Ανακυκλώνουμε ακόμη και την πιο μικρή συσκευή!», ο Δήμος Περιστερίου και η εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών σας προτρέπουν να εντοπίσετε όλες εκείνες τις μικρές ξεχασμένες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι, όπως κινητά, μιξεράκια, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικά σίδερα, φορτιστές, ακουστικά, καθώς και τα καλώδια που έχετε στα συρτάρια του σπιτιού σας, και να τα φέρετε στο Άλσος Περιστερίου για ανακύκλωση!
Εκεί θα σας περιμένουν για να ανακυκλώσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και να μάθετε παίζοντας για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που ανακυκλώνονται.

Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα να επισκευάσετε τις μικρές σας συσκευές στο ειδικό σημείο που θα βρείτε στον χώρο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ