Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Το Eιδικό Δημοτικό σχολείο Περιστερίου συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus

Δημοσιεύθηκε

στις

Tο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ με θέμα “21st  Century Teachers and Students  Skills”.Το πρόγραμμα έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές των Σχολείων μας να αποκτήσουν  όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Oι χώρες οι οποίες συμμετέχουν είναι η Τουρκία, όπου είναι και η συντονίστρια χώρα, η Ιταλία, η Ισπανία, η Πολωνία, η Λιθουανία και η Ελλάδα. Το πρόγραμμα έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές των σχολείων να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα, όπου θα πρέπει ζήσουν και να δημιουργήσουν την δική τους προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου όπως και για τους γονείς των μαθητών μας, διότι χωρίς την συμβολή τους τα αποτελέσματα δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικά.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα βοηθήσουν τους μαθητές να γίνουν καλύτεροι πολίτες του 21ου αιώνα, σεβόμενοι τον Εαυτό τους, το συνάνθρωπό, το περιβάλλον, την εργασία και τον Πολιτισμό της χώρας, αλλά και όλου του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ