Τα έργα μικρών ζωγράφων θα φωτίσουν και θα ομορφαίνουν την πόλη του Περιστερίου

0

Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει και ομορφαίνει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ) την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30 (εξ αναβολής λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών), με τα έργα των μικρών παιδιών της πόλης. Τα στρουμφάκια θα βρίσκονται εκεί για να υποδεχτούν τους μικρούς ζωγράφους.

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, ο Δήμος Περιστερίου προσκάλεσε για μια ακόμη χρονιά, όλα τα παιδιά της πόλης να ζωγραφίσουν με θέμα: “ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ 2019” και τους έδωσε την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ρεκόρ συμμετοχής με συνολικά 8.509 μικρούς ζωγράφους! Τα 51 έργα των μικρών μαθητών που επιλέχθηκαν θα κοσμούν την πλατεία και οι πινελιές της ψυχής τους μετατρέπουν το χώρο στον πιο όμορφο του Περιστερίου!

Παράλληλα, τα αγαπημένα μικροσκοπικά μπλε πλασματάκια, τα Στρουμφάκια θα είναι στην πλατεία. Ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα και η παρέα τους θα υποδέχονται τα παιδιά!

Όλα τα παιδιά θα διασκεδάσουν με εργαστήρια, μουσική, χορό και πολλές-πολλές εκπλήξεις στην όμορφη γιορτή! Σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.