Τέννις: Διακρίσεις στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα για το Δήμο Περιστερίου

0

Σημαντικές επιτυχίες στο τέννις για το Δήμο Περιστερίου έφεραν αθλητές του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου «Γ. Παλάσκας».

Πιο αναλυτικά, στο 5ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε1, που ολοκληρώθηκε στον ΑΣΑ
Λάρισας στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2020, η αθλήτριά Μελιτίνη Γεροστάθη ήταν η μεγάλη νικήτρια του τουρνουά, αφού κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Κ12 στα μονά και τη 2η στα διπλά. Στην κατηγορία Α18 ο Φίλιππος Ζαχιώτης έφτασε στους ημιτελικούς και πήρε την 2η θέση στα διπλά.

Στο Πανελλαδικό για αγόρια και κορίτσια 10 ετών, που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα στις 17-18 Οκτωβρίου, η τενίστριά Βασιλική Λιαγκριδώνη στέφθηκε νικήτρια κατακτώντας την 1η θέση. Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Μοτσάκου που έφτασε στην 8άδα.

Στο 4ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Ε2, που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα στις 11, 12 και 13 Οκτωβρίου 2020, η Αντωνία Κουσίου κατέκτησε την 1 η θέση στα μονά και την 1 η στα διπλά στην κατηγορία Κ12.

Παράλληλα, στο Πανελλαδικό που διεξήχθη στην Πετρούπολη, η τενίστριά Μελιτίνη Γεροστάθη πήρε τη 2η θέση στα μονά και την 1η στα διπλά, με συμπαίκτρια την αθλήτρια του ομίλου Μελίνα Αλευρά.

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου, συναχάρησαν τους αθλητές της πόλης, τον προπονητή τους Θοδωρή Σταθόπουλο και τους γονείς, που με τη στήριξή τους συμβάλλουν σ’ αυτές τις επιτυχίες.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.