Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Στο Περιστέρι το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ελεύθερων Ανοικτών Πανεπιστημίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ελεύθερων Ανοικτών Πανεπιστημίων με θέμα: «Πρόσβαση στη γνώση για όλους τους πολίτες», διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 9:30 το πρωί.

Στόχος του συνεδρίου είναι η συνολική αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά με την αξία της διαρκούς εκπαίδευσης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα τονιστεί η ανθρώπινη ανάγκη «του Πολίτη» για εκπαίδευση και «δια βίου μάθηση».

Συζήτηση, ομιλίες, έκφραση και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ ακαδημαϊκών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και ενός μεγάλου αριθμού Δημοτικών Ελεύθερων Ανοικτών Πανεπιστημίων πανελλαδικής κλίμακας, θα αποτελέσουν βεβαίως βασικό και γόνιμο περιεχόμενο του φιλόδοξου σε προσδοκίες, Συνεδρίου.

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου πρωτοστατεί στην επίτευξη του σημαντικού αυτού σκοπού, με τη διοργάνωση του συγκεκριμένου Συνεδρίου, στο οποίο εδράζει η δημοτική προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη του θεσμού του Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ