Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής Δήμου Περιστερίου επιστρέφει για 11η χρονιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει και φέτος τον 11ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής, με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Ζωγραφίζω τις Ευχές μου».

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, καλεί τους μαθητές των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του Περιστερίου, να συμμετέχουν με τα έργα τους στο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής ενόψει των εορτών Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς.

Ο κ. Παχατουρίδης υπογραμμίζει ότι: “Ο Δήμος Περιστερίου για μία ακόμη χρονιά εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα αναδείξει ως πρωταγωνιστές και των φετινών γιορτών τα μικρά παιδιά που προσδοκούμε να δημιουργήσουν μέσα από την αθωότητα και την ευαισθησία τους, να αποτυπώσουν τις σκέψεις και τα όνειρά τους και να προσφέρουν νότες αισιοδοξίας και χαράς σε όλους μας και κυρίως στους μικρούς μας δημότες».

Και ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί ψηφιακά. Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπο depadp.gr για να ενημερωθούν για το διαγωνισμό, να υποβάλουν τα στοιχεία που θα ζητούνται και να επισυνάψουν τη ζωγραφιά σε ψηφιακή μορφή. Τα έργα των μαθητών θα πρέπει να υποβληθούν έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022.

Οι 51 καλύτερες ζωγραφιές θα επιλεγούν από επιτροπή που θα αποτελείται από εικαστικούς των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ). Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα σαν επιβράβευση για τη ζωγραφιά τους.

Τα έργα που θα επιλεγούν ενδέχεται να πρέπει να παραδοθούν πρωτότυπα, κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό και θα τοποθετηθούν για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στα ειδικά φωτιστικά πλαίσια της κεντρικής Πλατείας Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από τον ΟΤΕ).

Η φωταγώγηση της πλατείας με τα 51 έργα θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022. Θα βιντεοσκοπηθεί και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Πληροφορίες ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:0 0 – 14:00, τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: [email protected]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ