Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Ξεκινά ο 8ος Μαθητικός Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής του Δήμου Περιστερίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει τον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής, με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Πόλη Αισιοδοξίας – Αγάπης – Ομορφιάς».

Οι μαθητές των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων καλούνται να συμμετέχουν με τα έργα τους στο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη ενόψει των Χριστουγέννων. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να αποτυπώσουν τις σκέψεις και τα όνειρά τους και να κοσμήσουν την πόλη με την ευαισθησία τους, ζωγραφίζοντας όσα εκείνα αισθάνονται μέσα απ’ την ψυχή τους.

Λόγω της πανδημίας, ο φετινός διαγωνισμός θα διεξαχθεί ψηφιακά. Οι γονείς των μαθητών θα πρέπει να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.depadp.gr , για να μπορούν να ενημερωθούν για το διαγωνισμό, να υποβάλουν τα στοιχεία που θα ζητούνται και να επισυνάπτουν τη ζωγραφιά σε ψηφιακή μορφή.

 

Τα έργα των μαθητών θα πρέπει να υποβληθούν έως και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και οι 51 καλύτερες ζωγραφιές θα επιλεγούν από επιτροπή που θα αποτελείται από εικαστικούς των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ).

Τα έργα που θα επιλεγούν θα πρέπει να παραδοθούν πρωτότυπα, κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να εκτυπωθούν σε κατάλληλο υλικό και θα τοποθετηθούν για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στα ειδικά φωτιστικά πλαίσια της πλατείας Εθν. Αντίστασης (απέναντι από τον ΟΤΕ).

Πληροφορίες ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:00 – 14:00, τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ