Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Ιατρική εκδήλωση στο Περιστέρι με θέμα «Καρκίνος του Μαστού»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η επιστημονική ιατρική εκδήλωση με θέμα: «Καρκίνος του Μαστού» που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2019, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου.

Το ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργάνωσε την επιστημονική ημερίδα, με συντονιστή τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Ιατρό κ. Γ. Μπεκιάρη, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την 1η ΤΟΜΥ Περιστερίου.

Ομιλητές ήταν:

  • Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Χειρουργός Μαστού
  • Δέσποινα Ξυνού, Συντονίστρια της 1η ΤΟΜΥ Περιστερίου, Γενική Ιατρός
  • Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΝΙ.Φ.Η.Μ.)

Σε επίπεδο πρόληψης Υγείας, βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα του ΚΕΠ Υγείας Περιστερίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», δίνοντας την δυνατότητα σε άπορες, ανασφάλιστες και με χαμηλό εισόδημα γυναίκες, να υποβληθούν στην εξέταση της ψηφιακής μαστογραφίας.

Δηλώσεις συμμετοχής  μέχρι  τη Δευτέρα 6/5/2019,  στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, καθώς και για κάθε πρόσθετη πληροφορία, στο τηλ. 210-5783266 ή στο e-mail  [email protected] .

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ