Παρεμβάσεις σε κεντρική οδό του Δήμου Περάματος για την ασφάλεια των πολιτών

0

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Ανακατασκευή οδοστρώματος οδού Περικλέους Δήμου Περάματος», προϋπολογισμού 420.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, είναι η ασφάλεια των πολιτών με την ανακατασκευή του οδοστρώματος της οδού Περικλέους, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει φθαρεί από την εκτεταμένη χρήση καθώς και από παρεμβάσεις για την κατασκευή αγωγών. Η οδός Περικλέους συνδέει το κεντρικό τμήμα του Δήμου Περάματος με την περιοχή του Άνω Περάματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται να εκτελεσθούν εργασίες που αφορούν σε: αποξήλωση φθαρμένων τμημάτων, καθαίρεση και ανακατασκευή τμημάτων ρείθρων και πεζοδρομίων, ανακατασκευή κρασπέδων, διάστρωση σκυροδέματος κ.ά. Το έργο θα εκτελεστεί στην οδό Περικλέους, από την αρχή της στη συμβολή της µε την οδό Αγ. Νικολάου έως το τέλος της, στη συμβολή της µε την οδό Κολοκοτρώνη. Ακολούθως, εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις συμβολές της Περικλέους µε τις οδούς: Αγ. Νικολάου, Σκρα, Λ. Κατσώνη, Περγάµου και Κολοκοτρώνη.

Τέλος, τη δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη
κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Περάματος.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.