Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Ο αστροφυσικός Μ. Δανέζης σε μια μοναδική διάλεξη στο Δήμο Περάματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Περάματος, θα παρευρεθεί ο διακεκριμένος αστροφυσικός, Επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μάνος Δανέζης.

Θέμα της διάλεξης θα είναι «Για ένα νέο ουμανιστικό πολιτισμό», με ελεύθερη είσοδο. Θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, το οποίο λειτουργεί από τον Οκτώβρη στο Δήμο, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη δύο κύκλους σπουδών ( «Μεγάλοι Πόλεμοι στην Ελλάδα» και «Συμβουλευτική Οικογένειας»), με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Λίγα λόγια για τον κ. Δανέζη

Ο κ. Μάνος Δανέζης με πλούσιο συγγραφικό έργο σε πάνω από 25 βιβλία φυσικής, αστροφυσικής ιστορίας και φιλοσοφίας των θετικών επιστημών κοινωνικού ενδιαφέροντος, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 200 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συνεργαστεί με διεθνή αστεροσκοπία. Είναι μέλος της «ένωσης Ελλήνων Φυσικών» και της «εταιρίας φυσικής για την επιστήμη και την εκπαίδευση» καθώς και άλλων επιστημονικών επιτροπών. Έχει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο και έχει λάβει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ