Ελάτε στην παρέα μας

Περάματος

Δήλωση – απάντηση του δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη για το Σχιστό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πόλεμος των δήμων για τον χώρο απορριμμάτων του Σχιστού καλά κρατεί.

Σειρά πήρε ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, ενός εκ των δήμων που διεκδικεί τον χώρο, να απαντήσει στον δήμαρχο Κερατσινίου, Χρήστο Βρεττάκο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι “οι ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής σε βάρος των όμορων Δήμων eίναι δεδομένο πως αποτελούν μία λάθος επιλογή.”

Δήλωση Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη

«Ας μιλήσουμε για το Σχιστό»

Είναι πολύ λυπηρό και απορίας άξιον για εμένα, το γεγονός πως ο Χρήστος Βρεττάκος ως Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας απαντά με αυτό το απαράδεκτο ύφος στην εισήγηση που απέστειλα στους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μου, χωρίς να μπει καν στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου.

Το λυπηρό γιατί έως σήμερα τόσο προσωπικά ως Δήμαρχος της πόλης, όσο και ο Δήμος Περάματος είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας στην προσπάθεια επίλυσης κοινών μας προβλημάτων.

Μάλιστα, την περίοδο αυτή βρισκόμαστε μπροστά σε δύο μεγάλα προβλήματα σε βάρος του περιβάλλοντος των πόλεών μας, δηλαδή τον νέο περιφερειακό σχεδιασμό της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και βεβαίως την άναρχη επέκταση του λιμανιού. Τέτοιου είδους ανακοινώσεις υπονομεύουν την κοινή μας στόχευση.

Το δε απορίας άξιον είναι, πως ενώ αποδέχεται ο Χρήστος Βρεττάκος να μεταφέρει τα απορρίμματα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε χώρο που βρίσκεται στα Διοικητικά-Γεωγραφικά όρια του Δήμου Περάματος, δηλαδή στο ΣΜΑ Σχιστού Περάματος, αντιδρά με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

Είναι αδιανόητο το γεγονός πως προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και μάλιστα εσφαλμένες, όταν στον ίδιο χώρο ο Δήμος Περάματος διερευνά τη μεταφορά της Διεύθυνσης Περιβάλλοντός του, ως δικαιούται, μέσα στα Διοικητικά-Γεωγραφικά του όρια, χωρίς βεβαίως να κατασκευάσει ΣΜΑ, κάτι που θα ήταν εντελώς παράλογο, από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως σε παρακείμενο χώρο λειτουργεί ήδη Σταθμός Μεταφόρτωσης, όπου ο Δήμος Περάματος μεταφέρει καθημερινά τα απορρίμματά του.

Μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας…

Οι ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής σε βάρος των όμορων Δήμων είναι δεδομένο πως αποτελούν μία λάθος επιλογή κ. Βρεττάκο από την πλευρά σας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ