Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

6η ψηφιακή ομιλία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η θεσμοθέτηση της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας έρχεται να σηματοδοτήσει όχι μόνο τη σημαίνουσα μνήμη των διεκδικήσεων του γυναικείου κινήματος, τους συνεχιζόμενους αγώνες για τα Δικαιώματα αλλά και την ανάγκη της ισχυροποίησης του ρόλου και λόγου των γυναικών ειδικά εν μέσω των σύγχρονων προκλήσεων.

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Πεντέλης την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 19:00μμ. σας προσκαλεί σε μια διαδραστική συνομιλία 8 γυναικών με αφορμή την 8η Μαρτίου.

Οι Μαρίνα Γραμματικοπούλου – δικηγόρος, ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών, Χάρις Κατάκη – ψυχολόγος, ιδρύτρια του Εργαστηρίου Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, Δέσποινα Κατσώχη – ακτινοθεραπευτής, ογκολόγος, πρόεδρος ΑΚΟΣ, Δήμητρα Κεχαγιά – Δήμαρχος Πεντέλης, Βικτωρία Λιούτα – δικηγόρος, διαμεσολαβήτρια, Διεθνής Εμπορική Διαιτητής, Έλλη Πασπαλά – τραγουδίστρια και Μαριάννα Ψύλλα – Αντιπρύτανις Διεθνών Σχέσεων και Συνεργασιών Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ξεδιπλώνουν 8 διαφορετικές διαδρομές με ένα κοινό σημείο: την πορεία και τον λόγο της σύγχρονης γυναίκας απέναντι στα μηνύματα του κόσμου της.

Η ψηφιακή ομιλία θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης και το κανάλι του Δήμου Πεντέλης στο YouTube.

Για όποιον επιθυμεί να έχει τη δυνατότητα παρέμβασης κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρακαλούμε εγγραφείτε προκειμένου να σας αποσταλεί σύνδεσμος της πλατφόρμας Webex εδώ: https://penteli.gov.gr/pagkosmia_hmera_gynaikas_8_gynaikes_forma_simmetoxis

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ