Υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας στις υπηρεσίες του Δήμου Πεντέλης

0

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης και τις νέες κυβερνητικές αποφάσεις για συμπληρωματικά μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊού, από την Τετάρτη 29 Ιουλίου και μέχρι νεοτέρας, η είσοδος του κοινού στο Δημαρχείο και τις λοιπές Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται αποκλειστικά με χρήση μάσκας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πεντέλης  συνεχίζει να ενθαρρύνει την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των Δημοτών, μέσα από την Ιστοσελίδα του Δήμου και τις πολυάριθμες δυνατότητες που αυτή παρέχει στο Δημότη, ώστε να μη χρειαστεί να μετακινηθεί, αλλά να εξυπηρετηθεί με ακόμη καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

Συνιστάται επίσης, πριν την προσέλευση στην όποια διοικητική υπηρεσία του Δήμου, να έχει προηγηθεί προσυνεννόηση και ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται στους δημότες, ή και τη δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης: https://penteli.gov.gr ή στο Γραφείο Δημότη στα τηλέφωνα 2132050098 και 2132050099.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.