Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Υπογράφεται η σύμβαση για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης της Καλλιθέας Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπογράφεται στις 30 Μαΐου  στις 6.30 μ.μ. στην Καλλιθέα Πεντέλης, η σύμβαση μεταξύ της ΕΥΔΑΠ και του αναδόχου για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης του συνόλου της περιοχής.

Έτσι λίγες μέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου, θα ξεκινήσει η κατασκευή του που αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρώτο τετράμηνο του 2025.

Η υπογραφή θα γίνει παρουσία του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Μανώλη Γραφάκου, του Ειδικού Γραμματέα του ΕΣΠΑ κ. Γιώργου Ζερβού, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ κ. Χαράλαμπου Σαχίνη και του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ κ. Αναστασίου Τόσιου.

Για τη θέμα η Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

«Υποσχέθηκα στους κατοίκους της Καλλιθέας Πεντέλης ότι θα αποκτήσει η περιοχή δίκτυο αποχέτευσης και τίμησα και αυτή μου την υπόσχεση. Φέραμε αποτέλεσμα γιατί διαθέτουμε γνώση και δουλέψαμε με σοβαρότητα. Λύσαμε μια εκκρεμότητα πολλών ετών.

Ευχαριστώ για την αποτελεσματική συνεργασία τα αρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης, τη διοίκηση και τα στελέχη της ΕΥΔΑΠ, καθώς και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. Καταφέραμε όλοι μαζί πολύ γρήγορα, να ξεκινά η κατασκευή για ένα πολύ δύσκολο έργο, χωρίς μελέτες, χωρίς χρηματοδότηση.

Είμαστε η διοίκηση των έργων, η διοίκηση που έλυσε όλες τις χρόνιες εκκρεμότητες της πόλης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας ώστε η πόλη μας να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες».

 

 

 

 

 

Η Αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα δήλωσε:

«Η Καλλιθέα Πεντέλης, ήταν μια από τις ελάχιστες περιοχές στο Λεκανοπέδιο Αττικής που δεν διέθετε δίκτυο αποχέτευσης. Με συντονισμένη προσπάθεια καταφέραμε και πλέον το έργο ξεκινά. Η τεχνική υπηρεσία και η υπηρεσία πολεοδομίας του δήμου μας συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίηση του, τόσο με την επικαιροποίηση του υψομετρικού υποβάθρου και την παραχώρηση των απαιτούμενων χώρων για τα αντλιοστάσια, όσο και με τη διάνοιξη των δρόμων που έπρεπε να διανοιχτούν ώστε το έργο να γίνει ολοκληρωμένο».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ