Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»: Ο Δήμος Πεντέλης ζητά τη γνώμη των πολιτών

0

Ο Δήμος Πεντέλης διενεργεί την 1η διαβούλευση όπου καλούνται οι πολίτες να υποβάλλουν τη γνώμη τους για τις προτάσεις που θα καταθέσει ο Δήμος προς χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». 

Οι πολίτες, μέσω των σύγχρονων εργαλείων της νέας ιστοσελίδας του Δήμου μπορούν, με απλό τρόπο να υποβάλλουν τις προτάσεις τους τις κατηγορίες χρηματοδοτήσεων  που δικαιούται ο Δήμος από το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Οι ενότητες είναι:

  1. Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων, Γωνιές Ανακύκλωσης και Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων
  2. Αστική Αναζωογόνηση
  3. Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων
  4. Smart Cities
  5. Ωρίμανση έργων και δράσεων – Μελέτες
  6. Συντήρηση δημοτικών ανοιχτών αθλητικών χώρων, σχολικών μονάδων, προσβασιμότητα ΑμεΑ
  7. Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)
  8. Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στου Δήμους

Η διαβούλευση θα είναι ανοιχτή έως και την 23/12/20, ώρα 23:59 και οι πολίτες μπορούν να την δουν στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο: https://penteli.gov.gr/opinions_antonis_tritsis/

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά: «Εγκαινιάζουμε ένα νέο θεσμό, αυτόν των διαβουλεύσεων με τους πολίτες, για σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο μας.  Στοχεύουμε στη βελτίωση τόσο του τρόπου λήψης, όσο και της ποιότητας των αποφάσεων που λαμβάνονται, μέσω της ενεργητικής συμμετοχής των πολιτών και την εμβάθυνση των δημοκρατικών διαδικασιών.

Ξεκινάμε τις διαβουλεύσεις με ένα πολύ σημαντικό θέμα, τη συμμετοχή του Δήμου μας στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και τις χρηματοδοτήσεις που θα αντληθούν από αυτό, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία να αλλάξει το πρόσωπο του Δήμου μας τα επόμενα χρόνια.

Σας προσκαλώ λοιπόν, όλους να συμμετέχετε σε αυτή τη διαδικασία, ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες προτάσεις για το Δήμο μας, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής στην πόλη».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.