Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε η 37η εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την 37η Εθελοντική Αιμοδοσία του στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλεξάνδρου Παναγούλη 9 Μελίσσια) πραγματοποίησε ο Δήμος Πεντέλης ην Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των δημοτών.

Εργαζόμενοι και πολίτες απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του Δήμου Πεντέλης με 33 επιπλέον μονάδες αίματος.

Στη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχε ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας, οι εθελοντές αιμοδότες ενημερώθηκαν και για τον τρόπο που μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.
Δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες, στο επιστημονικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ και στο προσωπικό του Δήμου Πεντέλης βρέθηκε η Δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Πολίτη Ελένη, η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & ΚΕΠ Γιαννακοπούλου Δήμητρα, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε Τεχνικά θέματα Τάκας Γεώργιος, καθώς και οι σύμβουλοι αιμοδοσίας Αγγελική Βλάχου και Μαρία Χατζηνικολάου.

Η επόμενη ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2024 κατά τις ώρες 9.30-13.30 στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων (Αλεξάνδρου Παναγούλη 9, Μελίσσια).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ