Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Δήμος Πεντέλης τίμησε τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου – Με το όνομα του Παραολυμπιονίκη “βαφτίζεται” το Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Παραολυμπιονίκη του Τόκιο, Παναγιώτη Τριανταφύλλου, ο οποίος είναι πρωταθλητής της ξιφασκίας με 33 εθνικά και διεθνή μετάλλια, τίμησε ο Δήμος Πεντέλης, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα για την επιτυχημένη πορεία του στον αθλητισμό και για τη συμβολή του στην ανάδειξη της ιδέας του ευ αγωνίζεσθαι.

Εκτός από την τιμητική πλακέτα, ο Δήμος Πεντέλης πρόκειται να μετονομάσει το κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων επί της οδού Σάμου, σε κλειστό γυμναστήριο Παναγιώτη Τριανταφύλλου.

Όπως ανακοίνωσε η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, “η διοίκηση του Δήμου αποδέχθηκε την ομόφωνα απόφαση του τοπικού συμβουλίου Μελισσίων και θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, το κλειστό γυμναστήριο των Μελισσίων επί της οδού Σάμου, να πάρει το όνομα του Παναγιώτη Τριανταφύλλου”.

Απευθυνόμενη στον παραολυμπιονίκη Παναγιώτη Τριανταφύλλου, η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, είπε: «είμαστε όλοι υπερήφανοι, για τις διακρίσεις, τις επιδόσεις και το ήθος σου. Αποτελείς το υπόδειγμα για όλους εμάς. Το παράδειγμα σου, η αφοσίωση σου στον αθλητισμό και το ήθος σου, συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία υγειών προτύπων προς μίμηση».

 

 

Εμφανώς συγκινημένος ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, γέννημα θρέμμα των Μελισσίων, δήλωσε: “δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από αυτή που μου κάνετε σήμερα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, έναν έναν ξεχωριστά, για την πρωτοβουλία που πήρατε”. Παράλληλα σημείωσε: “το μαζί, η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα φέρνει αποτελέσματα. Φέρνει την επιτυχία”.

 

 

Στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή προς τιμή του Παναγιώτη Τριανταφύλλου, εκτός από το τιμώμενο πρόσωπο, τη Δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά, το παρών έδωσαν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης, συναθλητές του Παναγιώτη Τριανταφύλλου, ο προπονητής του, συμπολίτες μας, καθώς επίσης και ο υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και πρώην Δήμαρχος Μελισσίων, Μανώλης Γραφάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρώην αθλητής ξιφασκίας σε αμαξίδιο κ. Νίκος Πέππας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και επίδειξη του αθλήματος της ξιφασκίας και επίδειξη του αθλήματος σε αμαξίδιο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ