Ο Δήμος Πεντέλης στηρίζει τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Χερσονήσου της Κρήτης

0

Στο Δήμο Χερσονήσου στην Κρήτη απεστάλησαν τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το Δήμο Πεντέλης στο πλαίσιο της δράσης αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν και της σχετικής έκκλησης του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με σκοπό την ενίσχυση και την στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες οικογενειών.

Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν 3 μεγάλες παλέτες (κιβώτια 74 τεμαχίων), είδη ατομικής υγιεινής, είδη κουζίνας και καθαρισμού, τα οποία με ειδική αποστολή κατευθύνθηκαν προς τη Χερσόνησο.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρβουνάκης Γιώργος ο οποίος είχε το συντονισμό της δράσης από πλευράς του Δήμου Πεντέλης σχολίασε σχετικά : «Ευχαριστώ τους Δημότες και φίλους μας για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν προς τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Χερσονήσου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία. Ευχαριστώ επίσης την Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για τη βοήθειά της αλλά το μεγάλο ευχαριστώ , ανήκει στις εθελόντριες κ.κ. Αγγελική Βλάχου και Μαρία Χατζηνικολάου που για άλλη μια φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους, τόσο στη συγκέντρωση των ειδών, όσο και στην άψογη οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εύχομαι στους συμπατριώτες μου του Δήμου Χερσονήσου να επουλώσουν γρήγορα τις πληγές που άφησε η καταιγίδα».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.