Οδοκαθαρισμοί και αφαίρεση graffiti στο Δήμο Πεντέλης

0

Σε εφαρμογή τίθεται το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής Πεντέλης για τον τομέα της καθαριότητας με οδοκαθαρισμούς, αλλά και αποκατάσταση φθορών και γκράφιτι από τα στέγαστρα των στάσεων.

Ειδικότερα, τα συνεργεία οδοκαθαρισμού του Δήμου, σε συνεργασία με συνεργεία ιδιωτών συνεργατών, διενεργούν καθαρισμούς στους δρόμους της πόλης, με στόχο να καθαρίζονται όλοι οι δρόμοι της πόλης κάθε 10 ημέρες.

Παράλληλα το συνεργείο που συνεργάζεται ο Δήμος για την αποκατάσταση δημόσιων χώρων και αφαίρεσης graffiti, έχει πρόγραμμα καθαρισμού και αποκατάστασης ζημιών σε όλες τις στάσεις της πόλης.

Η Δήμαρχος της πόλης κα Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά: «Σταδιακά εφαρμόζουμε το πρόγραμμά μας για μια πιο καθαρή, πιο ευπρεπή πόλη και πρόθεσή μας είναι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να βελτιώσουμε την εικόνα της.

Έχουμε δρόμο να διανύσουμε ακόμη, αλλά πιστεύουμε ως Δημοτική Αρχή ότι έχουμε θέσει σε σωστή βάση τη σχέση συνεργασίας ανάμεσα στις υπηρεσίες του Δήμου και τα ιδιωτικά συνεργεία και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται τις τελευταίες μέρες.

Όμως δεν φτάνουν μόνο οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, χρειαζόμαστε και τη βοήθεια των πολιτών. Παρακαλούμε τους πολίτες να μην αφήνουν στους δρόμους κλαδιά, μπάζα και ογκώδη απορρίμματα, πριν ενημερώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου. Έτσι και διευκολύνουν το έργο μας, αλλά και συμβάλλουν ώστε όλοι μαζί να κρατήσουμε το Δήμο Πεντέλης καθαρό».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στις δράσεις που υλοποιούνται δήλωσε: «Η μάχη με την καθημερινότητα είναι σε εξέλιξη. Είμαι πεπεισμένος, ότι με τη βοήθεια εργαζομένων και συνεργατών μας αλλάξουμε σταδιακά την εικόνα της πόλης μας, προς το καλύτερο.

Οι απαιτήσεις είναι πολλές, οι δυσκολίες ακόμη περισσότερες, αλλά η αγαστή συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής, εργαζομένων και συνεργατών αποτελεί εχέγγυο για την επικείμενη επιτυχία του κοινού μας στόχου».

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.