Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Πεντέλη: Ολοκληρώνεται το έργο μεταφοράς των πυλώνων υψηλής τάσης – Διακοπές ρεύματος την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώνεται τις προσεχείς ημέρες ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Πεντέλης, η μεταφορά των πυλώνων υψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη, το οποίο πραγματοποιήθηκε από πόρους του ΑΔΜΗΕ και του ΕΣΠΑ, αλλάζοντας τον αρχικό σχεδιασμό χρηματοδότησης ώστε να μην υπάρξει επιβάρυνση για τους δημότες.

Με το πέρας των εργασιών που αναμένεται τις επόμενες ημέρες σηματοδοτείται έμπρακτα το τέλος μίας επίπονης και πολυετούς προσπάθειας όλων των διοικήσεων του Δήμου.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο κρίνονται αναγκαίες κάποιες διακοπές ρεύματος, οι οποίες είναι αναγκαίες λόγω εργασιών αντικατάστασης των καλωδίων των καταργούμενων πυλώνων υψηλής τάσης και την τοποθέτησή τους στις νέες θέσεις όδευσης.

Ο Δήμος ενημερώνει τους πολίτες, ότι μετά από σχετική ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Τρίτη 21 Ιουνίου, από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθούν διακοπές της ηλεκτροδότησης στην Νέα Πεντέλη, στο δίκτυο των παρακάτω οδών:

  • Καποδιστρίου
  • Ρήγα Φεραίου
  • Παπαφλέσσα
  • Αμφικτυονιών
  • Περικλέους (από Καππαδοκίας και άνω)

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος, εφιστάται η προσοχή των πολιτών στα ακόλουθα:

Να αποφεύγουν τη χρήση ανελκυστήρων προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο εγκλωβισμού τους

Για λόγους ασφαλείας, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ηλεκτροδότηση μπορεί να επανέλθει ανά πάσα χρονική στιγμή και άρα όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται διαρκώς «υπό τάση».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ