Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Κοινωνικό Φροντιστήριο στο Δήμο Πεντέλης – Δηλώσεις ενδιαφέροντος για μαθητές και εθελοντές εκπαιδευτικούς έως 27 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης, συνεχίζοντας τις δράσεις και τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας, υλοποιεί την δράση «Κοινωνικό Φροντιστήριο – Δήμου Πεντέλης».

Στόχος του προγράμματος είναι  η  υποστήριξη μαθητών/-τριών των οποίων η οικογένεια δεν δύναται να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου, ώστε όλα τα παιδιά να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην γνώση και στην παιδεία.

Η  δράση παρέχεται σε συνεργασία με ιδιωτικά φροντιστήρια και με εθελοντές καθηγητές .

Η επιλογή των μαθητών θα γίνεται με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας  του Δήμου Πεντέλης.

Μαθητές:

Δηλώσεις ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά:

https://penteli.intelligentcity.gr/icityops/taxis_login.php?cc_id=48

Ή και στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πεντέλης, (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια) μέχρι την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2108100885 εσωτερικό 21 ή 31.  Αρμόδιοι υπάλληλοι: Ζαμάνου Μαρία, Στάμου Ασημίνα.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση από το κηδεμόνα του μαθητή/τριας
  • Φωτοαντίγραφο ΑΔΤ ή γονέα – κηδεμόνα και παιδιού /ων.
  • Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος και Ε1.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ,
  • Κάθε άλλο έγγραφο , που μπορεί να αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως κάρτα ανεργίας, γνωμάτευση αναπηρίας κλπ.

 

Εκπαιδευτικοί

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης καλούνται οι καθηγητές και οι δάσκαλοι όλων των ειδικοτήτων που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού μέχρι την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 στο τηλέφωνο 210 8100884 (κ. Ζαμάνου Μαρία) ή στο email: [email protected]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ