Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Η συναυλιακή εμπειρία από το “Ξέφραγο Αμπέλι” στη Νέα Πεντέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, το μουσικό συγκρότημα “Ξέφραγο Αμπέλι” χάρισε σε πλήθος κόσμου μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία, συνδυάζοντας την αυθόρμητη βιωματική πλευρά του παραδοσιακού γλεντιού, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους που ένωσαν τα βήματά τους σε κύκλους που αγκάλιασαν την κεντρική πλατεία της Νέας Πεντέλης.

Το κέφι, ο χορός και η διάδραση ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του σχήματος που απαρτίζουν η Αντιγόνη Στάππα, ο Μανώλης Παλιάκης, ο Γρηγόρης και ο Σπύρος Λεμπέσης, που στο τέλος κατέβηκαν από τη σκηνή και έγιναν ένα με τον κόσμο, που χόρευε και τους χειροκροτούσε.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η δήμαρχος Πεντέλης , Νατάσσα Κοσμοπούλου, η οποία συνεχάρη τους μουσικούς και τους διοργανωτές και δήλωσε ότι “μέσω της τέχνης και της μουσικής σε διάφορα σημεία στην πόλη δημιουργούμε αυτό το καλοκαίρι συνθήκες πολιτιστικής συλλογικότητας και ανάτασης”.

H αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Άρτεμις Αργύρη, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “είναι χαρά και τιμή μας να υποδεχόμαστε στην καρδιά της Νέας Πεντέλης, ένα νεανικό μουσικό συγκρότημα της περιοχής μας που αποδεικνύει πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε αυτά τα ανταμώματα που είναι η γιορτή της ίδιας μας της κοινότητας – του τόπου και των ανθρώπων του.”

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Άρτεμις Αργύρη, ο αντιδήμαρχος Δ.Κ Πεντέλης, Γιάννης Ζούνης, η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Κοτσιρέα, ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιάννης Λάλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Νέας Πεντέλης “Αρετούσα” Χ. Μπάμπου και ο πρόεδρος του Συλλόγου “Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε Μελισσίων “, Π. Γκατζόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ