Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Η παράταξη “Πεντέλη Πόλη Πρότυπο” στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων

Δημοσιεύθηκε

στις

Έξω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης βρέθηκε αντιπροσωπεία της παράταξης “Πεντέλη Πόλη Πρότυπο” στο πλαίσιο της κινητοποίησης των εργαζομένων.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετέπειτα αναφέρονται τα εξής:

“Σήμερα 14/1 στις 9πμ αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ μαζί με τον επικεφαλής της κ.Κώστα Βαρλαμίτη είμασταν έξω από το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα του σωματείου εργαζομένων και της ΠΟΕΔΗΝ.

Συνομιλήσαμε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ.Γιαννακό, τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης κ.Λιόλιο καθώς και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ κ.Περίχαρο.

Η τοπική κοινωνία αλλά και η βόρεια Αττική έχουν ανάγκη από την άρτια καθημερινή λειτουργία και τις εφημερίες ενός νοσοκομείου σαν το Παίδων Πεντέλης. Γι’αυτό συμπαρατασσόμαστε στις κινητοποιήσεις απέναντι στις προσπάθειες της κυβέρνησης να κλείσει τα νοσοκομεία με πρόσχημα τις εμβολιαστικές ανάγκες. Αυτές άλλωστε μπορούν άριστα να ικανοποιηθούν παράλληλα με την κανονική λειτουργία του νοσοκομείου σύμφωνα με την προσφορά έργου των εργαζομένων.

Η Γραμματεία της Δημοτικής Παράταξης
ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ”

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ