Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 7 Απριλίου στο Δήμο Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Πεντέλης λόγω της αυξημένης προσέλευσης στην Δράση Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, επαναλαμβάνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Διοργανώνει δεύτερη ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης (Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο, Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια) την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 κατά τις ώρες 14:00 – 19:00.

Τη δράση αιμοληψίας θα διενεργήσει και πάλι κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, στελεχωμένο από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό στην τήρηση των υγειονομικών κανονισμών προστασίας των αιμοδοτών, αλλά και των μέτρων προφύλαξης από τον Covid_19.

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες πριν την προσέλευση τους να καλούν στο τηλέφωνο 2132050007, για το κλείσιμο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της Αιμοδοσίας, παρακαλούνται επίσης, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ