Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δρομολογείται η κατασκευή αγωγών αποχέτευσης στην περιοχή Νταού Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διοίκηση της Δήμητρας Κεχαγιά, σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., μετά από συνεργασία αρκετών εβδομάδων, δρομολογούν, μετά την Καλλιθέα Πεντέλης και την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης για την περιοχή Νταού Πεντέλης.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα 30/11, η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά απέστειλε σχετική επιστολή προς την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. με την οποία θέτει επίσημα το αίτημα του Δήμου Πεντέλης για υλοποίηση έργων αποχέτευσης στον οικισμό της Νταού Πεντέλης. Ειδικότερα η Δήμαρχος ζητά «να αναλάβει η ΕΥΔΑΠ την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και των εξωτερικών διακλαδώσεων στον οικισμό Νταού Πεντέλης του Δήμου μας».

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε για το θέμα: «Το 2022 δεν νοείται ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας, χωρίς να υπάρχουν σύγχρονες υποδομές διαχείρισης λυμάτων. Δυστυχώς όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, οι περιοχές της Καλλιθέας και της Νταού Πεντέλης, δεν είχαν υποδομές αποχέτευσης, ούτε καν μελέτες. Δουλέψαμε με τους συνεργάτες μου ώστε να λύσουμε τα προβλήματα αυτά που εκκρεμούσαν για δεκαετίες. Πλέον στην Καλλιθέα Πεντέλης σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου και αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών. Σε ότι αφορά τον οικισμό της Νταού Πεντέλης, βρισκόμαστε σε πολύ καλή συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ ώστε να λύσουμε και αυτό το θέμα. Έχουμε διαμορφώσει τις επόμενες ενέργειές μας και σύντομα θα έχουμε συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσουμε στους πολίτες. Εκτελούμε σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που έχει γίνει ποτέ στην πόλη και αισιοδοξούμε ότι το 2023 θα έχουμε έναρξη εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης και στην Νταού Πεντέλης».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ