Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Δήμος Πεντέλης: Συγκεντρώθηκαν τα σχολικά είδη για τους μαθητές που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Πεντέλης ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών που διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», «Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου το πρωί στο Δημαρχείο, ο στόχος επιτεύχθηκε με το παραπάνω. Συγκεντρώθηκε μια ικανή ποσότητα σχολικών ειδών που θα διανεμηθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σε παιδιά οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

Όπως σε κάθε εκδήλωση αυτή την εποχή, τηρήθηκαν σχολαστικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε μετά το τέλος της δράσης: «Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση προσφοράς σχολικών ειδών. Η προσφορά τους είναι συγκινητική και θα καλύψει τις ανάγκες για τις οποίες διοργανώθηκε αυτή δράση. Είμαστε δίπλα στις οικογένειες της πόλης μας με πολλές ανάλογες ενέργειες και θα συνεχίσουμε να είμαστε ώστε κανείς να μην αισθάνεται μόνος και αβοήθητος, πόσο μάλλον οι μικροί μας φίλοι».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ