Δήμος Πεντέλης: Εξοπλισμένα τα σχολεία για τη νέα χρονιά

0

Δήλωση με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έκανε με ανάρτησή της στα social media η Δήμαρχος Πεντέλης κα Δήμητρα Κεχαγιά:

“Στο ξεκίνημα της φετινής σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μία καλή και γόνιμη εκπαιδευτική χρονιά, με υγεία, ασφάλεια και ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα!

Στη σχολική χρονιά που αρχίζει σήμερα, για πρώτη φορά δεν θα έχουμε συστέγαση Νηπιαγωγείων, καθώς το 5ο και το 6ο Νηπιαγωγείο μεταφέρθηκαν σε νέα δικά τους κτίρια.

Ο Δήμος μας έχει φροντίσει ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες και συντηρήσεις των σχολείων προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.
✔ Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι
✔ Αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων
✔ Εσωτερικός και εξωτερικός φωτισμός
✔ Περιποίηση αύλειων χώρων
✔ Επισκευές και πιστοποιήσεις ανελκυστήρων
✔ Προσλήψεις και έγκαιρες τοποθετήσεις καθαριστών και καθαριστριών
✔ Έγκαιρη τοποθέτηση σχολικών τροχονόμων
✔ Εξοπλισμός με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό
✔ Διαγραμμίσεις εντός και εκτός σχολικών κτιρίων σε βασικές διαβάσεις

Σε συνεργασία πάντα με τους διευθυντές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και φέτος θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι υποδομές της εκπαίδευσης στην πόλη μας να βρίσκονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Θα είμαστε εδώ προκειμένου να επιλύουμε τα όποια προβλήματα θα παρουσιαστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εφετινής χρονιάς δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επίτευξη του εκπαιδευτικού έργου.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή κο Τάσο Χριστίδη και τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου και τους Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολικών μας μονάδων καθώς όλοι εργάστηκαν για την άρτια προετοιμασία των σχολείων μας.”

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.