Ελάτε στην παρέα μας

Πεντέλης

Δήμαρχος Πεντέλης, Δ. Κεχαγιά: “Θα έχουμε το Δήμο μας πάντα καθαρό και περιποιημένο, παρά τις αντιδράσεις”

Δημοσιεύθηκε

στις

Δήλωση σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει για το ποιος είναι υπευθυνος για την καθαριότητα του Δήμου Πεντέλης, εξέδωσε η Δήμαρχος κα Δήμητρα Κεχαγιά.

Όπως αναφέρεται: “Εδώ και ένα χρόνο με την εντολή της πλειοψηφίας των πολιτών, ο Δήμος Πεντέλης άλλαξε σελίδα. Προχωράει στο μέλλον και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον τραβήξει πίσω στο παρελθόν.

Ο Δήμος Πεντέλης προχωράει στο μέλλον, αφήνοντας πίσω του ένα παρελθόν που σημαδεύτηκε επί δεκαετίες από τη γραφειοκρατία, την αναποτελεσματικότητα, τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό, την αδιαφάνεια και το υψηλό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Η καθαριότητα της πόλης είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και η πόλη θα καθαρίσει, παρά τις αντιδράσεις όσων έχουν ή εξυπηρετούν αντίθετα συμφέροντα. Οι πολίτες θα λαμβάνουν τις υπηρεσίες καθαριότητας που τους αξίζουν και θα προστατευτούν οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας στην καθαριότητα.

Η απόφασή μας είναι αμετάκλητη! Η πόλη θα καθαρίζεται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους δημότες. Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, που κατά ομολογία και των ίδιων των εργαζομένων, αδυνατεί να προβεί στην αποτελεσματική καθαριότητα της πόλης, θα ενισχυθεί με τις υπηρεσίες τρίτων.”

Και η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

“Περίμενα σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την ΠΟΕ ΟΤΑ, αλλά διαψεύστηκα! Δυστυχώς, παραμένουν δέσμιοι του φτηνού λαϊκισμού και των ιδεολογικών τους αγκυλώσεων. Έχουν μείνει στο παρελθόν.

Ξεκαθαρίζω για ακόμη μία φορά. Η ανάθεση μέρους των υπηρεσιών καθαριότητας σε εξωτερικά συνεργεία έγινε για να επιλύσουμε το πρόβλημα που επί χρόνια ταλανίζει την πόλη μας.

Θα έχουμε το Δήμο μας πάντα καθαρό και περιποιημένο, παρά τις αντιδράσεις, όσων ανήκουν στο χθες. Το συμφέρον της πόλης μας και των δημοτών μας είναι πάνω από το δικό τους!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ