Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ανακατασκευάστηκαν 2 πεζογέφυρες στα Μελίσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αποκατάσταση της προσβασιμότητας και βαδισιμότητας στην πόλη συνεχίζει η νέα διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, παρά τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του δήμου “λόγω χρεών που άφησε η τέως Δήμαρχος, κα Κεχαγιά”, όπως συμπληρώνουν.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα εργασίες αστικής παρέμβασης που αφορούν στην ανακατασκευή δύο (2) πεζογεφυρών στην περιοχή Αγία Μαρίνα στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και συγκεκριμένα στις οδούς Πραξιτέλους και Ιπποκράτους.

Οι δύο πεζογέφυρες αναβαθμίστηκαν και, συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε νέο δάπεδο, αντικαταστάθηκαν τα ξύλινα κιγκλιδώματα και έγινε καθαρισμός και βαφή στο σύνολο των κατασκευών.

“Επιλύουμε με καθημερινές παρεμβάσεις τα χρόνια θέματα που είχε εγκαταλείψει στην τύχη τους η προηγούμενη διοίκηση και, σύμφωνα με την αναγραφή της ταμπέλας που υπήρχε, είχε απαγορευτεί η είσοδος. Αυτά είναι τα έργα που επιθυμούν οι δημότες. Αυτά υλοποιούμε και συνεχίζουμε”,  δηλώνει η δήμαρχος, Νατάσσα Κοσμοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ