Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στον μεγάλο τελικό του OLP-COSCO Europe Trophy ο Δήμαρχος Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε με την οικογένειά του στον μεγάλο τελικό του OLP-COSCO Europe Trophy, που διεξήχθη το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών του Ολυμπιακού.

Είναι η πρώτη φορά που φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα μια τέτοιου μεγέθους ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ), στην οποία συμμετείχαν 8 ομάδες από 8 ευρωπαϊκές χώρες.

Τον μεγάλο τελικό του OLP-COSCO Europe Trophy της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης διοργάνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, την ΟΛΠ-COSCO και το Σ.Ε.Φ.

Η δήλωση του Δημάρχου

«Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός διοργάνωσε με κεντρικό χορηγό την Cosco αλλά και την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, τον μεγάλο τελικό του Europe Trophy στο Σ.Ε.Φ., το οποίο και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ήταν μια συνεργασία τεσσάρων μερών με άριστο αποτέλεσμα. Στον Πειραιά προσπαθούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω το πινγκ πονγκ και οι μέχρι σήμερα επιδόσεις, μας γεμίζουν με αισιοδοξία ότι είναι ένα άθλημα το οποίο μπορεί να καλλιεργηθεί στην πόλη μας. Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, στη Διοίκηση, στον προπονητή και κυρίως στους παίκτες που αγωνίστηκαν».

Πηγή:http://athnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ