Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πειραιάς: Δράση αλληλεγγύης και προσφοράς για τους ευάλωτους πολίτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία ακόμα δράση αγάπης και προσφοράς για τις ευάλωτες οικογένειες της πόλης διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) ενόψει του Πάσχα, και απευθύνει κάλεσμα στις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες να συμμετέχουν ενεργά.

Με στόχο να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς τα απαραίτητα είδη για το Πασχαλινό Τραπέζι, από 15 έως 26 Απριλίου θα πραγματοποιείται καθημερινά συγκέντρωση βασικών διατροφικών αγαθών στην αποθήκη της ΚΟ.Δ.Ε.Π, (Ελ. Βενιζέλου 27) 8:00-15:00.

Η προτεινόμενη λίστα των προϊόντων περιλαμβάνει: λάδι, πασχαλινό τσουρέκι, αλεύρι, ζάχαρη, κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα εβαπορέ, δημητριακά, χυμούς.

«Ακόμα μια δράση αλληλεγγύης και προσφοράς με αφορμή την πασχαλινή περίοδο από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., κατά την οποία συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι σημαντικές, πρέπει να υποστηρίζονται και ασφαλώς η ΚΟ.Δ.Ε.Π. δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στην προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες κι όχι μόνο να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Κάθε προσφορά είναι ουσιαστική», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

«Εφέτος το Πάσχα κανείς δεν θα νιώσει μόνος στον Πειραιά! Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. απευθύνει ένα ακόμη κάλεσμα σε ιδιώτες και εταιρείες εντός και εκτός των ορίων του δήμου μας, προκειμένου να υλοποιήσουμε έναν ακόμη σημαντικό στόχο: Να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένας μοναχικός χωρίς τα αναγκαία για ένα πασχαλινό τραπέζι. Προσφέρουμε όλοι από το υστέρημα της αγάπης μας, στέλνοντας για ακόμη μια φορά μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Πειραιά σε όλη την Ελλάδα», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., Γιάννης Βοϊδονικόλας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ