Εκδήλωση στον Πειραιά για την πρόληψη της υγείας και συλλογή ειδών ατομικής φροντίδας

0

Εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη της Υγείας και Ατομική Φροντίδα», διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, από τις 10:00 έως τις 15:00, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συλλογή ειδών ατομικής φροντίδας, όπως σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, πάνες κ.ο.κ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, τα οποία θα δοθούν σε ωφελούμενες οικογένειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ειδικοί από τον χώρο της υγείας θα αναπτύξουν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ομιλίες για την πρόληψη της υγείας, θα ενημερώσουν το κοινό και θα το ωθήσουν σε έναν τρόπο ζωής που θα θωρακίσει την υγεία του.

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι εξής:

1. Αγρανιώτης Μιχάλης, Οδοντίατρος, Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

2. Σεληνίδου Αγγελική, Οδοντίατρος, Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ. Προϊσταμένη Τμήματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Πειραιά, Υπεύθυνη Δήμου Πειραιά, Υπεύθυνη της Επιτροπής Προληπτικής Ο.Σ.Π.

3. Βίτσας Γεώργιος, Καρδιολόγος, Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής της Βιοκλινικής Πειραιά, Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Δημοτικός Σύμβουλος

4. Λάμπρου Ειρήνη, Βιοπαθολόγος, Επιμελήτρια Β΄ Μικροβιολογικού Τμήματος νοσοκομείου «Μεταξά»

5. Φασάκη Μαρία, Κλινική Ψυχολόγος

6. Γιορδαμλή Μαρία, Μαία – Νοσηλεύτρια, Καθηγήτρια Τομέα Υγείας ΙΕΚ Άλφα

7. Παγώνα Ηρώ, Διαιτολόγος, Καθηγήτρια Τομέα Υγείας ΙΕΚ Άλφα

Στην εκδήλωση συμμετέχει το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και τα ΙΕΚ Άλφα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.