Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανοιξιάτικες προτάσεις για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο site του Δήμου Πειραιά από παιδαγωγούς των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ποικίλες δραστηριότητες με τις οποίες τα παιδιά θα δημιουργήσουν, θα απασχοληθούν και θα διασκεδάσουν, ετοίμασαν διαδικτυακά οι παιδαγωγοί των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, προκειμένου να καλωσορίσουν τα παιδιά την Άνοιξη, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, στο site του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο https://vrefdhmoupeiraia.blogspot.com  δημιουργήθηκε ένας μοναδικός χώρος, στο πνεύμα της Άνοιξης, στον οποίο προβάλλονται εργασίες, κατασκευές, τραγούδια, ποιήματα, κ.ά.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης  και Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου,  μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Η Άνοιξη έφθασε και προτείνουμε στa μικρά παιδιά του Πειραιά, ιδέες και ασχολίες για να περάσουν δημιουργικά και ποιοτικά τον χρόνο τους στο σπίτι, μέσω ενός ιστότοπου του δήμου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να δημιουργήσουν διάφορες κατασκευές με θέμα την Άνοιξη, να μάθουν ποιήματα και τραγουδάκια και πολλά άλλα, με ασφάλεια από το σπίτι τους.

Για τις δημιουργικές αυτές ανοιξιάτικες προτάσεις και γενικά για τις προσπάθειες που καταβάλλουν θα ήθελα να ευχαριστήσω το εκπαιδευτικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς επίσης και τον σύμβουλο του Δημάρχου κ. Βασίλη Καραγιάννη για την πολύτιμη συμβολή του στη δημιουργία του ιστότοπου.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στη ζεστή «αγκαλιά» των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ