Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

65 ώρες δωρεάν εξατομικευμένες εκπαίδευσης για ανέργους του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “knowl” διοργανώνουν πρόγραμμα υποστήριξης ανέργων και προώθησης της απασχόλησης με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Στόχος του προγράμματος είναι η ένταξη και παραμονή περισσότερων ανθρώπων στην αγορά εργασίας και παρέχεται απολύτως δωρεάν, με κύρια ομάδα-στόχο τους άνεργους, με 1 στους 2 συμμετέχοντες να έχουν βρει εργασία, αντίστοιχη του επαγγελματικού τους στόχου, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας “Μellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων” και στον α’ κύκλο θα ενταχθούν 25 συμμετέχοντες μετά από διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων, που θα διεξαχθεί από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “knowl”.
Οι συμμετέχοντες, άνεργοι δημότες Παπάγου – Χολαργού, θα λάβουν (100% δωρεάν) 65 ώρες εξατομικευμένης συμβουλευτικής και κατάρτισης (έκαστος), για να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ με τις απαραίτητες δεξιότητες που «ζητάει» η αγορά εργασίας.

Τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων είναι:
• Άνεργοι Δημότες Παπάγου – Χολαργού (με κάρτα ανεργίας)
• Ηλικίες 18 έως 45 ετών, κατά προτίμηση, αλλά όχι κατ’ αποκλειστικότητα.
• Να έχουν οι υποψήφιοι ισχυρό κίνητρο και δέσμευση να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, που κατά περιόδους μπορεί να γίνεται πολύ εντατικό και απαιτητικό από πλευράς χρόνου. Οι τελικοί επιλεχθέντες δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

Για πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορείτε να καλείτε στο Γραφείο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Αντιδήμαρχος κα Αθανασάκου – Μουντάκη, τηλ. 213 2002831-893.

Για ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής ΕΔΩ έως και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ