Ψηφιακή ακαδημία γονέων διοργανώνουν ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με το CSIi Institute του Μανώλη Σφακιανάκη

0

Η Ψηφιακή ακαδημία γονέων είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών, όπου σε πραγματικό χρόνο οι γονείς ενημερώνονται, για τα θετικά και τα αρνητικά του διαδικτύου, τα νέα φαινόμενα, τα Social Media, αλλά και τις καταστάσεις με τις οποίες το παιδί και ο έφηβος έρχονται αντιμέτωποι, μέσω επικίνδυνων διαδικτυακών συμπεριφορών που μπορεί να επιδεικνύουν.
Το πρόγραμμα αυτό το οργανώνει ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας, πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και Πρόεδρος του CSIΙ, μαζί με ομάδα καταρτισμένων εισηγητών. Είναι διάρκειας 8 ωρών, χωρίζεται σε 4 δίωρες ενότητες και η παρακολούθηση γίνεται διαδικτυακά.
Στόχο έχει να δώσει στους γονείς όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρίσεις που προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά τους.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο 210-6531778 και ώρες 09:00 – 13:00.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.