Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού δώρισε περιπολικό στο Α.Τ της περιοχής

Δημοσιεύθηκε

στις


Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 παραδόθηκε, μέσω δωρεάς, στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου – Χολαργού ένα νέο και σύγχρονο περιπολικό όχημα.

Η δωρεά του περιπολικού προς το αστυνομικό τμήμα Παπάγου – Χολαργού έγινε από κάτοικο του Δήμου, ο οποίος είχε την πρόθεση αρχικά να κάνει μια δωρεά στο Δήμο, αλλά ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος τον προέτρεψε να δωρίσει ένα περιπολικό όχημα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, διαπιστώνοντας τις ανάγκες του τοπικού τμήματος.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με την προϋπόθεση το όχημα της ΕΛ.ΑΣ να περιπολεί αποκλειστικά στα όρια του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Κατά την τελετή παράδοσης ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου, αλλά κυρίως της Αστυνομίας για την ασφάλεια στην περιοχή.

Επισήμανε ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εφαρμόζει το δημοτικό πρόγραμμα «Ασφαλής Γειτονιά», από το 2016, επικουρώντας στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό το έργο της ΕΛΑΣ,  και εξέφρασε τη δεδομένη συμπαράσταση και υποστήριξη του Δήμου προς την ΕΛΑΣ με στόχο την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής, κ. Δημήτρης Παντελής, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο για την πρωτοβουλία του να μεριμνήσει για τη δωρεά του νέου περιπολικού προς το Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου -Χολαργού, ενώ η Διοικητής του Τμήματος κα Αθανασοπούλου αναφέρθηκε στη στενή και καλή συνεργασία  μεταξύ του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του Δήμου στο πεδίο της πρόληψης και της καταστολής της παραβατικότητας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ