Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να διατηρούν την πόλη καθαρή

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού συνεχίζουν τις προσπάθειές τους να διατηρούν την πόλη καθαρή, κάτι που αποτελεί και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Η αιρετή διοίκηση του Δήμου είναι σε άμεση και καθημερινή συνεργασία με τους υπαλλήλους της καθαριότητας σε μια από κοινού διαρκής προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών καθαριότητας που προσφέρονται στους δημότες.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, καθιερώνει σε συνεργασία με τις αρμόδιες αντιδημαρχίες και τις υπηρεσίες καθαριότητας τη δημοσιοποίηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα του απολογισμού των δημοτικών ενοτήτων, προκειμένου και οι πολίτες να ενημερώνονται για τα πεπραγμένα.

Δημοσιοποιείται σήμερα η απολογιστική έκθεση της δημοτικής ενότητας Παπάγου. Στην προσπάθεια που καταβάλλουν αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου προκειμένου να διατηρηθεί η πόλη καθαρή, ζητείται και η αρωγή των δημοτών.

Απολογισμός δράσεων της κοινότητας Παπάγου

Η υπηρεσία καθαριότητας της κοινότητας Παπάγου προχώρησε τον μήνα Ιανουάριο σε αποκομιδές που συμβάλλουν στη διατήρηση του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία πραγματοποίησε 381 δρομολόγια για τη συλλογή κλαδιών, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της απόρριψης πρασίνου από τους κατοίκους. Επιπλέον, με 90 δρομολόγια για τη μεταφορά ογκωδών αντικειμένων και 11 δρομολόγια για την απόρριψη μπάζων, συνέβαλε στη μείωση των ανεπιθύμητων απορριμμάτων και τη διατήρηση της τάξης.

Η περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων (στρώματα, παλιά έπιπλα κλπ.) γίνεται κάθε Παρασκευή και των κλαδιών από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο Δήμος παρακαλεί τους πολίτες πριν κλαδέψουν ή πετάξουν ογκώδη αντικείμενα να ειδοποιούν την Υπηρεσία Καθαριότητας ώστε να τα περισυλλέξει.

“Ας διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή και πολιτισμένη”

Η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Ποιότητας Ζωής Παπάγου, Χρύσα Παρίση, δήλωσε: “Άνθρωποι και περιβάλλον έχουν ανάγκη του ενδιαφέροντος, της φροντίδας και της αγάπης μας. Θεωρούμε ότι το μέσο προσέγγισης όλων των θεμάτων που αναφέρονται στην καθημερινή μας ζωή είναι ο πολιτισμός, που ως έννοια περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η πόλη και τη συγκρότηση της ζωής σ’ αυτήν. Ας φροντίσουμε την πόλη μας διατηρώντας την καθαρή και πολιτισμένη”.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ