Η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού καλεί τους πολίτες να γίνουν μέλη

0

Σύμφωνα με την υπ άριθμ. 184 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Προγράμματος Εθελοντισμού.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος σύστηκε “Εθελοντική Ομάδα” με στόχο την ευαισθητοποίηση, ενθάρρυνση και ενεργοποίηση της ανιδιοτελούς προσφοράς και του εθελοντισμού.

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών/ριών μπορούν να είναι πολίτες που είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ή οποιουδήποτε Δήμου της χώρας. Τα μέλη μέσω της διάθεσης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και της ενέργειας τους μπορούν να  προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου σε διάφορα πεδία όπως είναι η Κοινωνική Φροντίδα, η Παιδεία, ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός, η Υγεία, το  Περιβάλλον κλπ.

H υποβολή της  Αίτησης των Εθελοντών/ριών μπορεί να γίνεται είτε αυτοπροσώπως, κατόπιν ραντεβού, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55,  κα. Κοκκονάκη Σοφία, 2132002873, κα. Λάτσιου Μυρόπη, 2132002893) είτε με αποστολή στην ηλεκτρονική  διεύθυνση [email protected]

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.