“Διεκδικούμε μαζί” με την Ε.Σ.ΑμεΑ. στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

0

Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού, ευαίσθητος δέκτης των προβλημάτων των ευπαθών ομάδων οργανώνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00-14:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου ενημερωτική εκδήλωση με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) μέσα από τη δράση «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».

Είχε προηγηθεί πρόσφατη συνάντηση των εκπροσώπων της Ε.Σ.Α.μεΑ. με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Δημητριάδου-Καρασιμοπούλου Μαρία όπου συναποφασίσθηκε η διοργάνωση της ανωτέρω εκδήλωσης για την ενημέρωση των ατόμων με αναπηρία ή χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους καθώς και την διαμόρφωση πολιτικών για την αναπηρία.

Στο ίδιο πλαίσιο αποφασίστηκε το Κέντρο Κοινότητας, το Τμήμα Κοινωνικής Φροντίδας και Πολιτικών Ισότητας και το Τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού να συνεπικουρεί το έργο της Ε.Σ.Α.μεΑ. για ενημέρωση, υποστήριξη και ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις καθώς και των οικογενειών τους και παράλληλα να σχεδιάζεται συνεχής και εξατομικευμένη παρέμβαση από κοινού με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.