Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

“Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας”: Εκδήλωση από την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο του διαχρονικού προβλήματος της βίας κατά των γυναικών και κοριτσιών και με αφορμή τη ραγδαία αύξηση των γυναικοκτονιών, η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, διοργανώνει διάλεξη – συζήτηση με θέμα: “Γυναίκα θύμα βίας και γυναικοκτονίας”.

Στη διάλεξη συμμετέχουν οι ακόλουθοι προσκεκλημένοι:

  • Νικολοπούλου Εύη, Ψυχολόγος, MSc στη Θεραπεία Εξαρτήσεων , Σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων.
  • Φουλούλη Αναστασία, Ψυχολόγος, MA στη Χοροθεραπεία – Χοροκινητική Ψυχοθεραπεία, Σύμβουλος στο Κέντρο για την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και των Πολλαπλών Διακρίσεων του Δήμου Αθηναίων. – Τίτλος ομιλίας : “Δουλεύοντας με γυναίκες θύματα έμφυλης βίας”.
  • Κυριάκου Μαρία Σοφία, Υπαστυνόμος Α’, Προϊστάμενη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας – Τίτλος ομιλίας : “Ο ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας”.
  • Μαρίκα Μεταξά Πανίτσα Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με ειδίκευση στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας και Μετάφρασης – Τίτλος ομιλίας : “Γυναίκα θύμα βίας” .

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Μίκης Θεοδωράκης” του Δημαρχιακού Μεγάρου στις 26/11/2021 και ώρα 18.00 μ.μ. – 21.00 μ.μ. (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Για την είσοδο του κοινού στην αίθουσα είναι απαραίτητα:

  • Η χρήση μάσκας
  • Η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικού νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 6 μήνες μετά απ’ αυτόν) και
  • Πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ