Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Ένα πολιτιστικό διήμερο απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα απολαυστικό και πλούσιο διήμερο την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Φεβρουάριος» .

Η βραδιά της Παρασκευής πέρασε με «Λαϊκά και Αγαπημένα» από την μεικτή χορωδία «Μουσικά Ηχοχρώματα» υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μουζάκη και μία πλειάδα σπουδαίων μουσικών.

Το πρωί του Σαββάτου εγκαινιάστηκε η έκθεση δημιουργιών του πολυτάλαντου μαθητή Κωνσταντίνου Αβραμόπουλο, σηματοδοτώντας και την έναρξη του προγράμματος ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στην συνέχεια, το αμφιθέατρο γέμισε παιδιά που απόλαυσαν την θεατρική παράσταση «Τα τρία παραμύθια» με αποσπάσματα από τρία αγαπημένα και κλασσικά παραμύθια και πολύ μουσική.

Το ίδιο βράδυ, στην σκηνή ανέβηκε η Αγγελική Ζήκα παρουσιάζοντας την μουσική παράσταση «9 Φεγγάρια ο Έρωτας» και ερμηνεύοντας τραγούδια σύγχρονα αλλά και κλασσικά αγαπημένα. Μαζί της η Στέλλα Τέμπρελη στο βιολοντσέλο και η Βάγια Νάσση στο πιάνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ