Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατασκευή του Πολυιατρείου και ΚΑΠΗ Παπάγου

Δημοσιεύθηκε

στις

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση για την κατασκευή του κτιρίου που θα στεγάσει τα Πολυιατρεία και το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων, για πρώτη φορά στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου.

Ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών μας, ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα αναβαθμίσει τις βασικές υπηρεσίες υγείας προς τους δημότες μας και θα προσφέρει στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, έναν φιλόξενο χώρο που θα καλύπτει τις ανάγκες σε φροντίδα, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία.

Το νέο κτίριο θα έχει 3 ορόφους και roof garden με συνολική επιφάνεια 763,95 τ.μ., 2 υπόγεια με θέσεις parking και ο περιβάλλων χώρος του θα είναι 357,40 τ.μ.
Θα περιλαμβάνει 13 χώρους για τη λειτουργία των Πολυιατρείων και συγκεκριμένα ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων, όπως οδοντιατρικό, γυναικολογικό, παιδιατρικό, δερματολογικό, ΩΡΛ, ορθοπαιδικό, καρδιολογικό, παθολογικό, νευρολογικό, ψυχιατρικό, ψυχολόγων, νοητικής ενδυνάμωσης, κ.α.
Επίσης θα περιλαμβάνει 7 χώρους για το ΚΑΠΗ, όπως εντευκτήρια, χώρους εργοθεραπείας, ειδικών ενδιαφερόντων, κ.α. καθώς και άλλους χώρους (κουζίνες, καθιστικά, γραφεία, WC).
Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 30 μηνών και οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ