Ελάτε στην παρέα μας

Παιδεία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή “αποφοίτησης” της Σχολής Γονέων Δήμου Παλλήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν για ακόμη μια χρονιά τα μαθήματα της Σχολής Γονέων του Δήμου Παλλήνης, με την τελετή απονομής των βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες, γονείς και επιστήμονες, από τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, στην οδό Έντισον στην Παλλήνη και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος, αρμόδια για τη Σχολή Γονέων, Βασιλική Μελλισά ενώ συντόνισε η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης Πολιτισμού & Αθλητισμού και υπεύθυνη για τη Σχολή Γονέων, ψυχολόγος Ελίνα Κωνσταντίνου.

 

Απονεμήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους γονείς «μαθητές» και βεβαιώσεις συμμετοχής στους επιστήμονες, εισηγητές και ομιλητές της Σχολής Γονέων, η οποία λειτούργησε και στην περίοδο της πανδημίας, με διαδικτυακό τρόπο.

Η Σχολή Γονέων του Δήμου Παλλήνης λειτουργεί από το 2018 και προσφέρει, κάθε χρόνο, δωρεάν εξειδικευμένη πληροφόρηση από ειδικούς επιστήμονες, για τον ρόλο των γονέων και την ανάπτυξη των παιδιών.

Τα «μαθήματα» θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι γονείς που κατοικούν στον Δήμο.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ