Ελάτε στην παρέα μας

Παλαιού Φαλήρου

Συναυλία με θρησκευτικά έργα και ύμνους την Μεγάλη Δευτέρα στον Πολυχώρο Παλαιού Φαλήρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Εβδομάδα των Θείων  Παθών, εβδομάδα  κατάνυξης, περισυλλογής και ανάτασης και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως αρμόζει στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Στο  πνεύμα των ημερών, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πρόνοιας ,παρουσιάζει   το κατανυκτικό έργο του Giovanni  Battista  Pergolesi  « STABAT  ΜATER  ( Ίστατο η μήτηρ)»,   προσφορά  από την φαληριώτισσα  λυρική  καλλιτέχνη  Βάγια Κωφού  σε μια μοναδική συναυλία η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 21.00, στον Πολυχώρο  του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.
Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση, μια βραδιά συνοδοιπορίας  Θεού και ανθρώπων που περιγράφει  τις   δοκιμασίες, τις  ατιμώσεις , τους  προπηλακισμούς, την  Σταύρωση, μα πάνω από όλα την Ανάσταση του Χριστού, ιδωμένα μέσα από τους ύμνους που θα ερμηνευτούν.
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00, προκειμένου όλοι οι πιστοί, μετά την  λειτουργία Μεγάλης Δευτέρας,  να έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ενώ την Βάγια Κωφού θα  συνοδεύσουν οι soprano Μαρία Κόκκα και ο πιανίστας Φρίξος Μόρτζος.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ