Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετείχε στην Ώρα της Γης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη συμβολική δράση «Ώρα της Γης», για την προστασία του πλανήτη, συμμετείχε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου το βράδυ του Σαββάτου, στέλνοντας ένα μήνυμα υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και μιας νέας αρχής προς την κατεύθυνση του σεβασμού προς τη φύση και το περιβάλλον.

Γι΄ αυτόν τον λόγο, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, θα προχωρήσει το Σάββατο 27 Μαρτίου, στη συμβολική συσκότιση του Δημαρχείου και άλλων Δημοτικών κτιρίων, για μία ώρα, από τις 20.30 έως τις 21.30.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, κάλεσε τους δημότες  να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης», μαζί με δεκάδες φορείς από όλη την Ελλάδα και εκατομμύρια πολίτες από όλον τον κόσμο, σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα, σε μια συμβολική κίνηση υπέρ των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Η «Ώρα της Γης» αποτελεί μια παγκόσμια δράση που «γεννήθηκε» το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση WWF σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ